26 Kasım 2012 Pazartesi

ÇEKİLİŞİM VARRR!!!!!!!!!!

MERHABALAR..
blog izleyicim 100 olduğunda çekiliş yapmayı planlıyordum.fakat çekiliş hediyeme birtürlü karar veremediğim için geçikti...işte sonunda karar verdim ..umarım bu küçük hediyem yeni yılda yaklaşmışken şans ve uğur getirir diyor..vee...çekiliş şartlarımı açıklıyorum...
tek şart..
Blog Takipçim Olup Kendi Blogunuzda Çekilişimi Duyurmanız, Duyurduğunuz Linki Çekiliş Postuma Yorum Yapmanız .Yorumda Lütfen İsim Soy İsim Bilgisi Olsun :) katılım 31.12.2012 gece 24:00'e kadar devam edicek,yılın ilk günü 1 ocak 2013'te açıklanacak)
işte sadece bukadar..
veeee hediyem
 
ENGLİSH HOME'DAN 3'LÜ ROSE BUNCH AKSESUAR TABAK
30x30x2 EBATLARINDA

UMARIM BOL KATILIMLI  BİR ÇEKİLİŞ OLUR..
ŞİMDİDEN KATILIM SAĞLAYACAK OLAN TÜM BLOGGER'LARA TEŞEKKÜRLER...

Not:Hediyem Kargo İle Gönderilecek ve Kargo Ücreti Bana Aittir..





 

22 Kasım 2012 Perşembe

80 'lerde çocuk olmak..

 
merhabalar
yine yeni yeniden güzel bir gün..dışarıda hafif hafif yağan yağmur,odada bir karartı,cama konan bir karga ve tamda arkadaşıma;bir kahve ve güzel bir kitap havasında olduğumu söylerken__onun bana "kürk mantolu madonna"önerisi...ve karşıma çıkan bu nostaljik haber..
paylaşmak istedim..
sevgiler..

80'lerde çocuk olmak demek; Edi`yle Büdü demek...
 

80'lerde çocuk olmak demek; Müzik tutkusuyla yanıp tutuşanların ellerindeki, ceplerindeki kocaman walkman`lerle gezmeleri demek...

80'lerde çocuk olmak demek; Apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldumu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışması demek...
 
80'lerde çocuk olmak demek; Sinek ilacı arabalarının bıraktığı bulutun arkasından deli gibi koşmak demek...


80'lerde çocuk olmak demek; Leblebi tozuyla ıslık çalmaya çalışmak, konuşmaya çalışmak demektir...
80'lerde çocuk olmak demek; Yere, duvara sürtünce kıvılcım çıkartan çatapat demek...
80'lerde çocuk olmak demek; Başı beladan kurtulmayan ama asla ve asla belanın bulaşamadığı neşeli, dertsiz, tasasız, şanslı ve sevgi dolu, Pembe Panter`i izlemek demek...
80'lerde çocuk olmak demek; Gün güneşli, insanlar neşeli, sen de gel oyna, Susam Sokağı`nda şarkısını söylemek demek..
80'lerde çocuk olmak demek; Peçete koleksiyonu yapmak demek...
80'lerde çocuk olmak demek; Yalan Rüzgarı seyretmek ama anlayamamak demek...
 
haberin devamı için www.haber7.com bakabilirsiniz
 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

6 Kasım 2012 Salı

MODADA VİNTAGE AKIMI


Merhabalar

Aslında bu postu dün yazmayı çok isterdim..10 günlük tatilden sonraki ilk iş günümdü ve her zaman olduğu gibi masamda yığınla evrak ,dosya yazışma ve raporlar beni beklemiş.hala beklemekteLbu sabah ilk iş olarak bloğumu açtım vee dün 127 kez sayfamın görüntülendiğini gördüm,bu sayının  gün geçtikçe artması beni inanılmaz heycanlandırıyor.4 kasım Pazar günü abimin düğün merasimi vardı aslında bugün düğün postu hazırlamayı planlıyordum  fakat fotolar henüz elime ulaşmadı inşallah yarın düğün postuyla karşınızda olucam.

Şimdi ise çoktandır dikkatimi çeken ve çok beğendiğim bir moda akımından bahsetmek istiyorum 

70’li  YILLARIN MODA AKIMI VİNTAGE





Vintage geçmiş yıllara ait eski giysilerin yeniden yorumlanması anlamına geliyor, bugün katı bir moda anlayışıbenimseyerek trendlerin dışına çıkmayanların aksine, kendi özgün tarzınıyaratmak isteyenler için sunulmuş moda akımı. Vintage akımı yani eski kıyafetlerin yeni yorumlar katılarak giyilmesi 70’lerin başında ortaya çıktı; 80’lerde bir moda akımı olarak benimsendi.


kabarık etekler ..yapka ve ince bel vurgusu dikkati çekiyor..
 
 
 

 Elbiseler ayakkabı çanta şapka ve birçok eşya şarap gibi yıllandıkça değerleniyor. Bir giysinin vintage olması için sadece eski olması yetmiyor ait olduğu dönemin özelliklerini taşıması ve türünün en iyi örneği olması gerekiyor.


 
 
 
"Herkes tek tip giyiniyor. Özgünlükleri yok. Vintage ise insanın giyim konusundaki yaratıcılığını geliştiriyor. Eğer giyinme IQ'su diye bir şey varsa, vintage o IQ'yu yükseltiyor.diyor (modacı ECE SÜKAN)
 





VİNTAGE GELİNLİKLER ..

 

yine asalet ve zerafet akımın öne çıkan detayları arasında
 

 
VİNTAGE'NİN DEKORASYONA ETKİLERİ





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...