9 Mayıs 2013 Perşembe

Modern Tesettür Kombinleri’ne Dair…


“Modern Tesettür” denilince bir çoğumuzun aklına tesettürü normal kimliğinden çıkarmak geliyor. Halbu ki modern tesettür şehir ve sosyal yaşamın kriterlerine uygun şık ve kıyafet tercihlerinde moda olan parçaları seçmek. Kısacası tesettür amacından çıkarmadan modern tesettüre uygun tasarlanabilir.

Her bayan şık olmayı ve şık görünmeyi ister. Aynı durum giyim tarzında tesettür giyimi ve kapalı giyinmeyi benimsemiş bayanlar içinde geçerli. 

“2013 sezonunda tesettür giyimde neler moda?” diye merak ediyorsanız eğer, yazının devamında tesettürün duruşunu bozmayan kombin önerilerini bulabilirsiniz.  


Tüm bu kombin önerilerinin yanı sıra tesettür giyim ve online alışveriş denilince ilk akla gelen sitelerden biri olan http://www.indirimhediyeceki.com/   ’nda da birbirinden şık kıyafetleri ekstra indirimlerle satın alabilirsiniz. 
Üstelik beğendiğiniz ve takipçisi olduğunuz ünlü tesettür giyim tasarımcılarının kıyafetleri de bu sitede satışa sunuluyor. 
Tesettürü normal kimliğinden çıkarmadan birbirinden şık, kaliteli ve avantajlı çözümler http://www.indirimhediyeceki.com/magaza/modanisa/’nda sizleri bekliyor. 
 
Kişisel bakım, kozmetik, parfüm alışverişleriniz için ise http://www.indirimhediyeceki.com/magaza/misspera/ Misspera İndirim Kodu ’da 20 tl ve üzeri alışverişlerde ekstra %15 indirim olanağı olduğunuda aklınızda bulundurun.
 
 
Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.

6 yorum:

  1. eskiden tesettur denılınce paspal gıyım akla gelırdı halbukı şimdi öyle mı ne kadar güzel tasarımlar hazırlanıyor hanımlar kapalıyken bıle cok şık cok dıkkat cekıcı olabılıyorlar ben kapalı degılım ama modern tasarımla gıyınen tesetturlu bayanlar cok hosuma gıdıyor cok şık buluyorum tabı ıyı kombın etmek de onemlı bu güzel bılgıler ıcın teşekkur edıyoruz,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim:)

      Sil
  2. doğru söylüyorsunuz zeymuran...blog sahibi merhaba. ben geldim. üyen. banada bekliyorum bye

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...