3 Haziran 2013 Pazartesi

BU NEYİN HAZIMSIZLIĞI?

BEN BU BLOĞU AÇARKEN ASLA SİYASİ HERHANGİ BİR DÜŞÜNCEYİ DİLE GETİRMEK DÜŞÜNCESİNDE DEĞİLDİM.AMA ŞUAN ÖYLE BİR NOKTAYA GELDİKİ OLAYLAR YAZMADAN GEÇERSEM KENDİME SAYGISIZLIK OLARAK GÖRÜCEM. HÜRRÜYET-BUMERANG ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİM SAYFAMDAKİ BANNER'LARINI KALDIRDIM!onlar bunu niye yaptığımı çok iyi bilir!ÖNCELERİ HAKVERDİĞİM GEZİPARKI YOK OLMASIN DÜŞÜNCESİNİN BU DENLİ PROVOKATİF EYLEMLERE DÖNÜŞMESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM!ELBET BİZDE NEDENİN TEK BİR AĞAÇ OLMADIĞININ FAZLASIYLA FARKINDAYIZ.
HAZMEDEMEDİKLERİNİZ;
1-gece saat 22:00'den sonra karayollarında buluna benzin istasyonlarında içki satışının yasaklanmasımı budenli çıldırtıyor sizleri aa tabi içip içip trafik canavarı olamamak öyledeğilmi..
2-kapalı mekanlara getirilen sigara yasağımı,tabi insanları zehirleyememek kötü birşey olsagerek..
3-kürtajın yasaklanmasımı
4-yada pkk'nın 4 aydır dağlarda mehmetçik kanı dökmemesimi,anaların ağlamamasımı..
5-1961 den beri İMF ye olan borcumuzun güçlü iktidar sayesinde bitmiş olmasımı..(birde hala imf ye hayır sloganları atan cahiller var ya)
6-imam hatip liselerinin tekrar açılmasımı
7-kızlarımızın üniversiteye böşörtüsüyle girebilmelerimi,(sizi özgürlük bekçileri hak hukuk meraklıları okul önlerinde bizler joplanırken nerdeydiniz)
BU MADDELER ÇOĞALIR GİDER BÖYLE..
BİZ MUHAFAZAKAR MÜSLÜMAN GENÇLER OLARAK BİZ BU ÜLKEDE KİMSENİN ÇEKMEDİĞİNİ ÇEKTİK!KİMSENİN YAŞAM ALANININ KISITLANMADIĞI KADAR TÜM YAŞAM ALANLARIMIZ KISITLANDI!BİZ BU ACIYI ÇOK İYİ BİLİRİZ.BU NEDENDENDİRKİ BAZILARI YAŞAM ALANLARININ KISITLANMASINDAN KORKTUĞU İÇİN BU TEPKİLERİ VERDİĞİNİ SÖYLÜYOR!BİZLER BU ACIYI BİLENLER OLARAK ASLA!ASLA!BUNU SİZLERE YAŞATMAYIZ!YAŞATILMASINADA İZİN VERMEYİZ!BU ÜLKE HEPİMİZİN.İÇKİ İÇENDE KURAN OKUYANDA AYNI HAK VE ÖZGÜRLÜKLERE SAHİP OLMALIDIR BİZİM FELSEFEMİZ BUDUR!
POLİSİN VERDİĞİ TEPKİYE ŞAŞIRANLAR ACABA BU GÖRÜNTÜLERE NASIL BAKIYORLAR DOĞRUSU MERAK EDİYORUM.BU SABAH İŞE GİDEKEN İLÇE BELEDİYESİNİN VE KAYMAKAMLIK BİNASININ CAMLARININ KIRILDIĞINI GÖRDÜM.ÇÖP KONTEYNIRLARINI YAKMIŞ KALDIRIM TAŞLARINI SÖKMÜŞLERDİ!
MİLLETİN MALINA MÜLKÜNE VERİLEN BU ZARARIN BEDELİNİ KİM VERİCEK ACABA .
YAŞADIĞIM YERDE SAAT GECE 23:00 E KADAR SLOGAN ATIP TENCERE TAVA ÇALAN GÖSTERİCİLERE POLİS MÜDAHALE ETMEDİ TAKİ BANKALARIN VE MARKETLERİN CAMLARINA SALDIRANA KADAR.SEN YAKIP YIKACAKSIN POLİS SEYREDİCEK ÖYLEMİ.
NOT:ben takip listemden insanları provakatif eylemlere çağıran  devletine kin ve nefret içerikli yayın yapan blogları takip listemden sildim!lütfen sizde bu yayından rahatsizlık duyuyorsanın bloğumu takip etmekten vazgeçebilirsiniz!
 
 

50 yorum:

  1. hay ağzına sağlık.Birçok blogger halka destek vermeyen bloggerlara hakaret içeren kışkırtıcı postlar yazıyor.
    İstemeyen takip etmesin bende birçok kişiyi sildim.benide takipden silen unfollow eden var. çokda umrumuzdasınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AYNEN ÖYLE ÇOKTA TINDI..BİZLERDE YAYINLARIMIZDA BÖYLE DÜŞÜNÜYORSAK BİRKAÇ SATIRDA OLSA YER VERELİM.

      Sil
  2. BİR POLİS EŞİ OLARAK EŞİMLE GURUR DUYUYORUM BU KUDURMUS VATAN HAINLERINE AZ BİLE. ULAN DEVLETINE MILLETINE ASKERINE POLİSİNE ZARAR VEREN ADAM MI OLUR .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allah eşinizin yardımcısı olsun..topların içine çivileri koyup hertürlü zarar verici malzemeyle polise saldırıyorlar ondan sonra niye biber gazı sıktı diyorlar.

      Sil
  3. merhaba ben dün bloğa hiç giremedim ama şimdi baktımda buralar çok karışmış arkada olan kesim çok iyi başarmış istedikleri gibi halkı kışkırtmışlar herkes birbirine girmiş :( 12 ağaç kesilmesin diye onlarca ağaç ve yeşiilk yangınlar yüzünden gitti.

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık. Haklara özgürlüklere saygı evet ama şiddete kesinlikle hayır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim derdimiz herkese hak ve özgürlüğünün verilmesi..ama hak ve özgürlük isterken devlete ve millete zarar verilmesini kabul edemeyiz.bizde bir dönem sokaklarda özgürlük aradık ama bunların yaptığını asla yapmadık.

      Sil
  5. Son günlerde okuduğum en anlamlı cevap ve aklı selim bir yazıydı canım,birileri milleti birbirine düşürerek amacına ulaşmayı düşünüyor ama inşaAllah onlara fırsat vermeyen bizler sayesinde başaramayacaklar. Halkın birlik olduğu söyleniliyor ama bu mu birlik olmak , onların düşüncesini savunmayanları taşlayarak hakaret ederek mi birlik olunur ? Keşke mesele 2 ağaç olsa ama değil sende çok güzel maddelemişsin. Umuyoruz ki tüm bunlar biran önce son bulur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım bizimde duamız bu!biran evvel son bulması..

      Sil
  6. Canım ağzına sağlık.. Erlermiz hergün şehit olurken kimsenin gıkı çıkmıyordu. Şimdi bakın Yavuz Bahadıroğlu ağabey ne güzel demiş piknikler kayaklar yapılıyor vatanımızın bu güzel topraklarında.. Hazımsızlıkları seksen senedir yapılamayanı on senede yapanlara... Artık başörtülü kızlarımızı coplatamıyorlar. On yıldır vatandaş olarak ülkemizin yurt dışında dik duruşundan, başarısından gurur duyuyorduk. Koca koca kadınlar bir de eğitimcilermiş sabahlara kadar boş durmayalım çalışalım diyorlar. Demek kargaşa, kaos, milletin malına zarar vermek bunları mutlu ediyor.
    Beni en çok üzeni de bu kötü manzaraları yurt dışına çılgınca sevis edip bloglarında marifetmiş gibi paylaşanlar. Onlara diyorum rezil ettiniz güzelim ülkemizi mutlu olun artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim bu güzel ülkemizi başbakanımızın dediği gibi birkaç çapulcumu rezil edicek..güzel yorumunuz için teşekkürler..

      Sil
  7. Allah hepimize akıl fikir ve selamet versin elimize ne geçtiğinden çok neleri kaybettik onları düşünmeliyiz bugün....

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bir yazı olmuş gerçekten tüylerim diken diken şu anda.
    bu insanlar laftan sözden anlamıyorlar ne yazıkki.öyle odaklanıyorlar ki kendi fikirlerinin doğru olduğuna ...asıl bağnazlık örümcek kafalılık onlarda göremiyorlar.
    biz başımızı açıp çalışmak okumak zorunda kaldık dinin gerektirdiğinden eksik yaşadık yıllarca o zaman mutlulardı heryerde onların borusu ötüyordu.şimdi iş tersine dönünce deliye döndüler bu iki ağaç meselesi değil.içlerinde öfke nefret birikmiş kusmak için yer aradılar ve bunu buldular.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben herzaman ve heryerde herkese özgürlük diyorum fikri zikri görüntüsü ne olrsa olsun birbirlerimize saygı ve goşgörü içerisinde yaşayalım..ama bizlerin sadece 2 yıldır rahat etmesi bazı kesimleri maalesef rahatsız ediyor..

      Sil
  9. Bence en guzel paylasimlardan birini yapmissin. Ellerine saglik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım..keşke bunlar hiç olmasaydı ve bende bunları yazmak zorunda kalmasaydım..

      Sil
  10. Allahım fırsat vermesin bunlara. Diktatörlük kanlarına işlemiş..
    Her zaman diyorum, Allahım bunları ıslah et, eğer etmeyeceksen de hak edenlerin belalarını ver..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bencede fırsat vermesin
      Bizim annemizin başı örtülü diye yemin törenimize alınmadı. Kamuda çalışamadı. Gizli gizli namaz kıldık, ya işte kovulduk ya fişlendik. İbadet yapmak istedik gerici diye mimlendik. Çocuğumuz okulda namaz kıldı, fuhuş yapanı bu kadar hor görmemişlerdi. Devlet bir dönemler resmen ikinci sınıf muamelesi yaptı, subay olamadık polise alınmadık. Sinema ve dizilerde bile başı örtülüler hizmetçi rolünden çıkamadı. Ama taksim gençliğine yaraşırdı devlet yönetmek, haşa ne haddimize !!! Yıllarca hor görüldük,dışındık ama hic bir zaman polise molotof ve havai fişek fırlatmadık. Polis aracını ters çevirmedik . Devlete millete asi olmadık. Elimize tencere alıp sokaklara dökülmedik. Bizi ezen hükümetleri sokağa dökülüp değil , sandığa götürüp gömdük .

      Sil
    2. canım sayfana ulaşamıyorum bana bi link yollarmısın

      Sil
    3. www.cicileydi.com sayfam cnm

      Sil
  11. Bayıldım yaa süpersin blog listemde yok ama facede kışkırtıcı gaza getirici şeyler paylşanlar var şok oluyorum. Ne istiyorlar dertleri ne amaç başbakanı istememekse sandık denilen bir şey var efendi gibi gider oyunu verirsin olur biter. Senin benim onun hepimizin malına zarar vermek nesi polise saldırmak nesi .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizler yinede sağduyulu olup onların ekmeğine yağ sürmeyelim..seviler canım..

      Sil
  12. Şuan gözlerim doldu ne güzel yazmışşın kesinlikle yazılmalı böyle şeyler
    Biz neler çektik de devletimizin malına polisine tek bir zarar vermedik
    Yazıklar olsun bunları yapanlara nasıl vericeksiniz bunların hesabını?

    YanıtlaSil
  13. Rabbim sonumuzu hayır eylesin inşallah ... parmaklarına sağlık ...

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar yazınızı görünce yorum yapmadan edemedim... Yüreğinize sağlık gerçekten... Bende şaşıyorum insanların nasıl bu kadar kin ve nefret dolu olduğuna...
    gerçekten hazmedemedikleri belli ama inşallah emellerine ulaşamazlar..
    Rabbim sonumunuzu hayr eylesin...

    YanıtlaSil
  15. canım yorum yapmıştım ama hata oldu gönderilmedi sanırım... Çok güzel bir yazı olmuş, yüreğine sağlık... Bu insanlardaki nasıl bir kin nasıl bir öfke anlamadım. Hazmedemiyorlar resmen... Rabbim sonumuzu hayır eylesin. İnş emellerine ulaşamazlar...

    YanıtlaSil
  16. Ben de böyle bir yazı yazmak istiyorum bloğumda. İçimdekiler öyle birikti ki günlerdir başım ağrıdan çatlıyor ama 28 Şubat'ı yaşayan biri olarak kardeş kardeşe düşmesin arkadaş arkadaşa kırılmasın diye susuyorum. Çünkü o günleri biz yaşadık, bütün sıkıntılarını biz çektik. İçimden bir ses kimseye bir şey söylemeden "durulmalarını bekle" diyor. Diğer taraftan yaşananları gördükçe de içim kabarıyor. Yazınız duygularımın bir yansıması...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısınız ama ben artık dayanamadım.yinede bizlerin sükunet içerisinde beklememiz daha hayırlı olacaktır inşallah.

      Sil
  17. ağzına sağlık canım
    çok anlamlı bir post olmuş
    Mevlam sonumuzu hayırlı etsin inşallah..

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar. Bu zamana bu konuyla ilgili kimseye yanıt dahi vermek istemekten kacındım herhangi bir fitneye mahal vermemek için..

    Çok iyi söylemişsin arkadaşım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizler derdimizi doğru anlattığımız sürece inşallah herkes niyetimizin devlet ve millet olduğunu anlayacaktır.

      Sil
  19. AĞZINA SAĞLIK..
    İZNİNLE SAYFAMDA PAYLAŞMAK İSTERİM

    YanıtlaSil
  20. Allah razı olsun birileri bunları,bu fikirleri göz ardı etmeyip dinlese keşke..Ama insanların gözü dönmüş oysaki bu gemi batarsa hepimiz batacağız.Çok acı..

    Bir meleğin günlüğü

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. sonuna kadar katılıyorum sana düşüncelerimi sırf siyasi olmasın diye hiç bir yerde söylemiyorum ama aynen bu yazılanlar gibi düşünüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birileri yazmalı,yazmalıki bu dava öksüz kalmasın..

      Sil
  23. Yazdiklariniza yurekden katiliyorum, bu kadar nefretin nasil beslendigini,ulkemizde olan olumlu gelismeleri nasil gormediklerini,ulkemizin tarihinde ilk defa bu kadar ozgur oldugunu nsil anlamaz nasil gormezler kendi kendimi yiyorum,facebook gibi sosyal medyanin nasil kullanildigini gordukce hayretlere dusuyor,nasil bu kadar galyana geliyorlar ,zekalarini nerelere birakmislar bilemiyorum.Bizim gibi dusunenlerin susmamalari gerektigini ,ortalik bosmus,biz yokmusuz gibi davranmalarina izin vermemeliyiz diyorum, Allah sonsuz adelet sahibidir, dua edelim insallah.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  24. sadece "oradakilerin kaçına avmye gitme gel o parayla ağaç dikelim" desen gelir diye sordum, öyle bir hazımsızlık içindelerdi ki kürtajdan girip içkiden çıkarak bloğu hakaretlerle donattılar. cevap verebilen iki kişi varken, diğerleri sürekli cevap veriyoruz beğenmiyorsun diyip şahsıma hakarete getirdiler olayı. üsluplarından çok iyi tahmin ettiğim halde adsız yazarak onlarla çatışmayacağımı, kim olduklarını tahmin etmeyeceğimi sandılar. oturdum zamanında saygı duyup yardım etmeye çalıştığım bu anlayışsız mıydı ahh benim zamanıma ne yazık diye üzüldüm.

    anlamadıkları çok şey var, ama içlerindeki kin onları maşalaştırmaya öyle müsait ki; ırak halkı gibi başını ellerinin arasına alıp ah ne yaptık diyeceklerinin farkında değiller emellerine ulaşırlarsa. doğru ya, onların medeniyet silahı içki; onları bir dünya devi yapmaya yeter. içlerindeki potansiyel öyle ahlaklı, güçlü, hoşgörülü ve zeki ki; amerika'y bile kafa tutup cihan devleti olurlar;
    vandallıklarını bu kadar meşru gördüklerine göre..

    YanıtlaSil
  25. aa çok yazmışsın.
    bizim söz söylemeye hakkımız yok bilmiyor musun?!

    ;)

    YanıtlaSil
  26. hak aramiyorlar turkiyeyi dagitiyorlar...

    gercek gezi parki protestoculari bile bu insanlarin yaptiklarini onaylamiyor

    YanıtlaSil
  27. Hay ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın.
    Bu olayın iç yüzü ve bu ahlak dışı eylemleri başlatanlar kim?
    bu linki bir inceleyin okuyunca bende çok şaşırdım. http://hakaretyokhakikatvar.wordpress.com/2013/06/10/bu-ne-tesaduf/

    bu güzel düşüncelerinizden dolayı sizi takibe aldım, banada beklerim.
    http://sadeheceler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  28. dediginiz gibi iş ağaç meselesi değil bu Tayyip Akp meselesi de değil bu yıllar öncesinden kalan sağ sol işinin bir benzeri yazık günah vallahi. milleti birbirine düşürmek istiyorlar. polisinde orantısız güç kullandıgını düşünmüyorum polis gücünü kullansa iki günde orası temizlenir ama işi hafiften alıyorlar bence...

    YanıtlaSil
  29. Canim guzel bi cvp ama anlayana yorma kendini nankor bunlar nankor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...