26 Haziran 2013 Çarşamba

Teşekkürler Maxnina.com

merhabalar..dün güne taa Çin'den gelen bu güzel hediyeyle başladım:)daha önce burda bahsetmiştim maxnina.com'dan birbirinden güzel takı ve elbise çeşitleri oldukça güzel ve farklı..bu güzel kolyeyi şuanda dikimde olan fuşya bir tunikle kombinlemeyi planlıyorum..sizcede hoş olmazmı..
herkese mutlu günler..:)

5 yorum:

  1. Çok beğendim canım güzel günlerde kullan , hemen girip göz attım çok hoş farklı şeyler var üstelik fiyatlarıda uygun geldi ama güvenilirlik açısından sıkıntı yaşamaktan korktuğum için önce bir sana sormak istedim, daha önce alışverişin oldumu burasıyla :)

    YanıtlaSil
  2. ben henüz alışveriş yapmadım fakat kurumsal bir firma güvenebilirlik açısından bir sıkıntı yaşatacaklarını sanmıyorum.bana gelen bu hediyeylede ben emin oldum aslında çükü çok kaliteli.daha önce markafoni den takı almıştım ama hiçte sitelerinde göründüğü gibi kaliteli birşey gelmedi.

    YanıtlaSil
  3. Blogumu ziyaretin icin cok tesekkür ederim canim mutlu oldum. Bende blogunda olmaktan son derece mutluyum :) Bumerang+Hürriyet ayni sey. Bloglarimiza zarar vermekten baska bir sey degil bu. Reklami cok güzel bir sekilde aliyor hürriyet yani bumerang daha sonrada blogger lara cok güzel bir sekilde reklamini yaptiriyor bedava. Sonucta emek sarf ediyoruz tabiki emegimizin karsiligini almaliyiz ama Bumerang tan degil. Bana gecen gün bir reklam teklifi geldi günlügüne 30 Tl vereceklerini söyledi sasirdim gercekten. Oysa Bumerang ne kadar veriyor 0,02 kurus... Üstelik üzerinede link paylasimi yaptiriyorlar yine bedavadan. Yani bilmiyorum anlatmak istedigimi anlatabildimmi. Keske bunu herkes anlasa bütün blogger lar...

    YanıtlaSil
  4. bloğuma hoşgeldiniz neslihan hanım..umarım tüm bloglar bumerang+hürriyet'in ne olduğunu anlar ve bloglarını 1 kuruşluk bumerang reklamları için heba etmezler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...