31 Mart 2013 Pazar

Miroslava Duma

herkese mutlu baharlar diliyor..ve bugün uzun zamandır dikkatimi çeken yine bir bir rus güzel olan,Miroslava Duma'nın dikkat çekici tarzı ve yine tesettür giyime ilham olabilecek kıyafetlerini  paylaşmak istedim..Miroslava Duma kimdir derseniz;kendileri Rusya'nın önde gelen moda ikonlarından ve aynı zamanda Buro 24/7'nin kurucusu resmi web sitesi için buraya tık,tık..

bu güzel rus sokak modası fotoğraflarının vazgeçilmezi..benim ise Ulyana Sergeenko'dan sonra tarzını en beğendiğim  hatun..






tüm tesim ve bilgililer Google den alınmıştır..







14 Mart 2013 Perşembe

2013 RENGARENK...:::

herkese merhabalar..
bahar-yaz havalar ısındı derken hepimiz bu yaz neler giyeceğiz hangi renker favorimiz olacak araştırmaya başlamışızdır eminim..ben çoktaan bi şöyle yeni sezonda neler var neler yok bi gezdim tozdum bile..sizlerede fikir olsun alışverişe gitmeden bir göz atın diye bu mini mini araştırmayı yaptım bile...
Limon sarısı;evet bencede çok zor bir renk giyebilirmiyim? pek zannetmiyorum,okadar cesur değilim..
deniz köpüğü yeşili; bu renkte bir kumaş aldım bile..
mandalina;turuncu geçen yılın sonlarına doğru etkisini göstermiş ve bu sezonda herkesin üzerinde mandalina rengi birşeyler göreceğiz..
şakayık pembesi;harika bir çiçekten adını alan bu renk yine çok çok iddialı..
bülbül yumurtası mavisi;bu ilginç isimdeki renk için lüksün yeni rengide deniyor..
mürekkep;lacivertin yerine mürekkep...
bej;nude renklerin modası senelerdir geçmiyor...getirdiği şıklıkta bir başka..
tatlı lavanta;bu romantik renk benim favorim..
blush;son yılların en sevilen renklerinden...benimde vazgeçemediğim pastel tonlardan..hepsi birbirinden güzel renkler eminim modacılarda bunu çok çok iyi kullanacaklardır..
 
 
 
 

13 Mart 2013 Çarşamba

Elie Saab Couture 2013 Yaz Abiye Koleksiyonu


Lübnan asıllı dünyaca ünlü olan Elie Saab küçük yaşlarda dikişle tanışır ve henüz 20 li yaşlardayken Lübnanda ilk moda evini kurar..dünyaca ünlü moda tasarımcısı ortadoğunun versacesi olarakta anılıyor..şimdilerde prenseslerden Hollywood yıldızlarına kadar pek çok ünlünün tercihi.. Tasarladığı elbiselerdeki o zarafet o incelik o masalsı görünüm sayesinde birçok kadının gözde tasarımcılarından.2013 abiye koleksiyonuda oldukça dikkaç çekti..işte tüm ihtişamı ve zerafetiyle koleksiyonda dikkatimi çeken ve hayranlıkla baktığım modelleri sizlerle paylaşmak istedim..
malum önümüz yaz ve bolca nişan kına ve düğün merasimleri bizleri bekliyor..tesettür giyimede kolaylıkla uyarlanabilecek modeller..
sevgiler..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 Mart 2013 Salı

DRESUAR MODELLERİ..:::


Evinin şıklığını daha girişteyken hissettirmek isteyen bayanlar için birbirinden  şık dresuar modelleri..
modern,klasik ve spor tarzda uyarlamalar yapmak mümkün..
dekorasyonda vazgeçilmez beyaz..
genellikle üzerine telefon koyduğumuz dresuarları ufak dokunuşlarla farklı yaşam alanları olarak kullanmak mümkün..
sevgiler..
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 

11 Mart 2013 Pazartesi

Babe siyah nokta giderici krem ve babe güneş koruyucular

Babe memnuniyetim giderek devam ediyor çok şükür..cilt tipime uyan tüm ürünleri toplamaya başladım bile..daha öncede siyah noktalarımdan sıkça bahsetmiştim.ne cilt bakımları ne maskeler tam olarak b-i-t-i-r-m-i-y-o-r maalesef.bende hengün yeni bir üründen medet umuyorum.şuanda denemekte olduğum bu ürün ise BABE'nin siyah nokta ve keratin birikiminden kurtulmama vesile olacağı yazıyor üzerinde ve tabi uzman görüşüde bu yönde..haftada 2-3 uygulama gerektiriyor.ilk uygulamayı yaptım bi renk açılması fark ettim umarım iyi sonuç alırım bir ay sonra ürün hakkındaki görüşümü daha net görüp yazıcam inşallah.fiyatı:70 tl
BABE'nin güneş koruyucularının methini fazlasıyla duymuştum yukarıda bahsettiğim ürünle birlikte niyetim güneş koruyucuda almaktı malum artık güneş kendini gösterdi ve koruyucusuz çıkmak ne mümkün..bir ürün alana tanıtım amaçlı bu dört farklı güneş koruyucularda hediyeymiş..almadan öncede bu dört farkılı ürünü denemek oldukça hoşuma gitti.bugün ilk olarak babe renkli güneş koruyucuyu denedim,brozn bir görüntüyü severler için oldukça iyi,benim tenime pek uymadı.benim tercihim ise BABE güneş koruyucu SPF 50+50ml.bu arada güneş koruyucular ile ilgili AYŞENUR YAZICI'nın burada bulunan yazısını mutlaka okuyun derim.fiyatı ise 50 tl ile 60 tl arası değişiyor..
gelelim şimdi BABE ANTİ AKNE KİTİ hakkındaki görüşüme..yaklaşık bir ay önce burda detaylı bir şekilde ürünle ilgili bilgileri yazmıştım bir ay sonrada görüşlerimi yazacağımı belirtmiştim..ben çok çok memnun kaldım gözle görünür bir canlılık ve burun çevremde bulunan çok hafif görünümlü siyah noktalara iyi geldi.sabah akşam düzenli bir şekilde kullanıldığında farkı fark edebiliyorsunuz..bu ve benzeri ürünlerde devamlılık çok önemli..ilk etepta bu ürün bir ay bile dayanmaz diyordum ama şimdi sanırım iki aydaha yetebilir:)fiyatı ise 150 tl..
not:bu bahsettiğim ürünlerle ilgili;her cilt tipine uydun değil benim cildim T bölgem yağlı,yanaklar kuru,gözeneklerde genişleme ve siyah nokta problemim var.yinede uzman tavsiyesi olmadan almayın derim.
sevgiler...::
 

8 Mart 2013 Cuma

KAYRA 2013 İLKBAHAR YAZ KOLEKSİYONU...::

  Kayra Kelebekler; yeni sezonda, yeni temayla..Kayra her sene olduğu gibi bu sene de 2013 İlkbahar-Yaz Sezonu Koleksiyonunu bir temayla betimleyerek,kadınlarımızın beğenisine sunmaktadır. Kayra bu senenin temasını baharın gelişini müjdeleyen“Kelebekler”olarak açıklamıştır. KAYRA “Kelebekler” teması giyim kültürümüzü, kadınların duyarlı olduğu, hislerinetercüman olan kelime ve kavramlardan yola çıkarak belirlediklerini söylemişlerdir.



Kayra Kelebekler; rengarenk..
Kayra Kelebekler; doğa ile iç içe bir kreasyon olup, sıcak havaların gelişiyle, esintili, doğal, rahat ve rengarenk
Bir kelebeğin, yaşam alanından, kendine has özelliklerinden yola çıkan tasarım ekibi, özellikle kadınların bir kelebek misali naif ve özel varlıklar olduğuna vurgu yapmaktadır.
****
Kayra Kelebeklerle; hanımlar tebessüm edecekler..

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



 
 
 
 

 
 




 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...