15 Ekim 2014 Çarşamba

merhaba:)

Uzunca bir aradan sonra işte geldim burdayım :))
En son nezaman yazdığıma bile bakmadım telefonumdan miray ' ın annesi yazdım ve bi anda kendimi yazarken buldum.simdi size bu uzunca arada neler yaptım neler diye başlayıp eğlenceli bir yazı yazmak vardı..ama nerdeee..rutin annelik, rutin bir iş hayatı, monoton bir evliliğin dışında iç açıcı bir şey yok..ama olsun bu da yeter değilmi ama..
şimdilik böyle. .

6 yorum:

  1. Buna sa şükür değil mi? Hoşgeldiniz

    YanıtlaSil
  2. Sizlerle Yepyeni bir sayfa açmak için Moda sektörüne girmeye eksikleri tamamlamaya geldik artık bizi takip etmelisin modanın lojisi MODALOJİ Aklınıza kazınacak site.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sizi takibe aldım. Ben Ayşen Çankaya. 17 yıllık tıp hekimiyim . Öğrenci ve yaşam koçuyum. Bloğumda sağlık eğitim ve kişisel gelişim tecrübelerimi paylaşıyorum. Takip ederseniz sevinirim. blogcukoc.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. evet bende bu modelleri tesettür modellerini çok beyendim sayfanız güzel olmus bende artık sizleri takip edecegim düzenli olarak bu modelleri takip edecegim basarılar dilerim

    YanıtlaSil
  5. Herşeyin Kötüye gitmesindense ayni kalmasındaha iyi

    YanıtlaSil
  6. Merhaba son yazınızın üzerinden baya geçmiş bence daha aktif olmalısınız www.modanoiva.com olara k paylaşımlarınızı devam ettrimenizi bekliyoruz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...