21 Mart 2018 Çarşamba

HAYDİ BLOG YAZALIM 
   
    Merhaba sevgili blog okuyucularım. Tabi hala blog takip eden birileri kaldıysa  gerçi en son görüntülenme skalam epey iyi olsada,eski yorumlar olmayınca.. Acaba bugün bloggerım ne yazdı diye meraklanan bir kitle varmı orası biraz soru işareti. Malumunuz instagramlar.. Story .. Ler bu kadar almış başını giderken kim takar blog dimi ama? Bende uzun bi ara verdim tabi. Ee malum miray’ı büyüttüm. Sonrada instagrama girdim. Napim orda hayat daha hızlı  daha renkli, daha eğlenceli. Mi acaba? Mi acaba diyoruz artık değilmi? Çünkü maalesef onuda tükettik .. Hatta içine ettik ..oda anlamını yitirdi ..yada zaten bi anlamı yoktu. Vardı ya da yoktu! O da artık çok önemli değil. Hızla tüketip hızla tükeniyoruz. Artık tek gerçeğimiz bu (tüketmek) hal böyle olancada hep daha yenisine daha iyisine muhtaç oluyoruz. Kimilerimiz işte tüm bunlardan artık bunaldı. Birçoğumuz nerdee o eski günler diyerek başlayıp, hasretle yad etmiyormuyuz akıp giden herşeyi..
    Biz böyle hasret, özlem vs. Nostalji takılalım birileride çıkıp “eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı” der.Der mi der valla! İşte birileri birşeyler desin dursun. Ben instagram, twıtter, facebook vs.linki kullanmadan bu platformda dilimin döndüğünce bir şeyler yazıp çizicem. Artık nur mu yağar kar mı orasını zaman gösterecek.
Miray’ın annesi kadın-yaşam partalı olarak, kullandığım kozmetik ürünlerinden okuduğum kitaplara, başıma gelen olaylardan sağlık sorunlarıma,1.sınıf annesi olmak gibi geniş bir çerçevede yazılarım, yorumlarım olacak. Daha çok okuyucu kitlesine ulaşmak için hiçbir çabam olmayacak.sadece burda kalacak.
         Olurda google amcaya yolunuz düşerde bir şey merak ederseniz işte o zaman bu sayfaya yolunuz düşebilir.  bir sonraki post’da görüşmek üzere..
Hoşcakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...