23 Mart 2018 Cuma

NUXE NUXELLENCE ECLAT GENÇLİK VE IŞILTI VEREN ANTİ AGİNG BAKIM KREMİ


Daha öncede bloğumu ziyaret edenler bilir Nuxe’e olan ilgimi. Ne kullanırsam kullanayım aklım hep kalır bu markada. Nerdeyse dört yıldır birçok ürününü kullandım. Ama en bi sevdiğim bu gündüz kremi oldu. Yukarıda gördüğünüz şişe boş yani ikincisini bitirdim. İlk kullanımda ışıltılı ve ipeksi duruşunu hissetmemek mümkün değil. Çok hafif çiçeksi bir kokuya hakim, jel kıvamında, yüzde yağlı bir his bırakmıyor. Ben karma bir cilde sahibim ‘T’ bölgem yağlı yanak ve çene bölgem ise oldukça kuru. Buna rağmen hiçbir sorun yaşamadım. Uzun süredir iyi bir gündüz kremi arayanlar için NUXE NUXELLENCE ECLAT iyi bir tercih olacaktır.

İşte Buda Markanın Vadettikleri:
Cildimizin genç, aydınlanmış ve ışıltılı görünmesi kendimizi iyi hissetmemiz açıcından çok önemlidir. Cildin günlük yıpranması, yaş alma nedeniyle dokusunda meydana gelen değişmeler ve nem kaybı nedeniyle kuru görünmesi görünümü olumsuz etkiler. 

Cilt dokusunun enerji kaybetmesi cildin bakımsız görünmesine sebep olur. Cilde bakım yapan ve gençlik ışıltısı veren Nuxe Nuxellence Eclat ile cildinizdeki yenilenmeyi ve ışıltıyı gözlemleyebileceksiniz. Düzenli kullanımda ciltteki yaşlanma belirtilerini yok ederek yılları geri almanıza yardımcı olacak.
Sizler hangi nemlendiricileri kullanıyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...